Garanti

Vi leverer iht. gjeldene lover, regler og god byggeskikk. Et arbeid utført av BK Bygg er et kvalitetsstempel i seg selv.

Kvalitet for pengene

Kvalitet er det vi leverer. Kvalitet til en god og riktig pris. Vi gjør arbeidet skikkelig én gang, og holder oss til det som er avtalt.

Rask hjelp

Etter beste evne skal vi være der for deg når du trenger oss. Så kontakt oss gjerne når det best passer deg.

Dokumentert

Vårt arbeid er grundig dokumentert. Være trygg på at vi har kontroll på materialene og leverandørene vi bruker.

Oppussing

Hus, hytte, garasje, anneks eller leilighet.

Vi i BK Bygg er spesialister på oppussing av nær sagt alle typer bygg. Enten jobben er liten eller stor, så står vi parat til å løse. Enten det er oppussing av et bad, renovering av kjøkken, lage et nytt soverom, bygge en garasje, skifte tak, så utfører vi jobben.

Med sentral plassering på Nord-Jæren har vi en rekke kunder fra Varhaug og Nærbø i sør til Rennesøy i nord.

Kontakt oss tidlig – planlegging er viktig

Et godt råd når det kommer til oppussing og renovering er å involvere fagfolk på et tidlig tidspunkt. Vi sitter med stor erfaring i hvordan å få frem gode løsninger, og å løse små og store problemer. Kan eller burde en vegg flyttes? Hva med et takvindu eller en ark eller kvist? Dette er forhold som er viktig å få diskutert og tenkt over før en setter i gang, og våre kunder setter stor pris på våre innspill i å få frem gode ideer og lure måter å løse nettopp deres prosjekt på.

Vi kan ta hele jobben

Vi samarbeider tett med en rekke leverandører og produsenter som vi har høy krav til og som vi vet leverer kvalitet. Det gjør at vi kan ta hele jobben. Du forholder deg kun til oss, så ordner vi alt annet med elektriker, rørlegger, murer, etc. Det gir både deg og oss bedre kontroll og vi kan lede det trygt i havn uten andre mellomledd.

Kjøkken

Motoren i huset

I likhet med badet er kjøkkenet et av de dyreste rommene i huset. Og et skikkelig kjøkken skal gjøre hverdagen enklere, mer praktisk og fungere som et godt verktøy for alle i huset.

Står nytt eller gammelt kjøkken på «menyen», så ta gjerne kontakt med oss på et tidlig tidspunkt. Vi har bært borti det meste av kjøkkener og kjøkkenløsninger og har en masse gode råd og tips om hvordan du kan få et skikkelig kjøkken. Det går på skap- og skuffeløsninger, elektrisk og lys, vann og avløp, avtrekk og lufting for å nevne noe.

Vi har renovert og pusset opp en rekke gamle kjøkken. Og når en går i gang med et slikt prosjekt så kan det for være at en vegg eller to må/bør bort. Og kjøkken er så mye mer enn bare selve kjøkkeninnredningen. At vi blir involvert tidlig og kan bli med å tenke lure løsninger gjør at du fort ender opp med et bedre resultat som, kort og godt, gir hele familien en bedre hverdag i mange tiår fremover.

Så ikke vent med å ta kontakt med oss for en hyggelig og nyttig prat om ditt neste kjøkken.

Bad

Rom for velvære

Badet er det første og siste du møter i løpet av dagen, det skal være et bekymringsfritt kvalitetsrom bygget av dyktige fagfolk.

BK Bygg har lang erfaring med bygging av bad, både i nybygg og rehabilitering av eldre baderom. Felles for alle våre prosjekter er at vi er opptatt av å gjøre det skikkelig.

Det er mange ting å bestemmer seg for når man skal bygge nytt bad, og det kan være vanskelig å vite hvilken ende man skal starte i.

Motta veiledningen nå!

Fyll ut skjemaet for å motta veiledningen nå.

Takk for din forespørsel,
du hører fra oss snart!
Ops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Kontakt oss

Vi er her for å svare på de spørsmålene du har. Ta gjerne kontakt med oss og vi skal hjelpe deg så godt vi kan. Vi snakkes.

Takk for din forespørsel,
du hører fra oss snart!
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.
Utvikling & design av Vecora