Bolig til din egen tomt?

Har du en tomt? Ta kontakt med oss her

Vi har lang og bred erfaring innen styring av andre faggrupper og kan påta oss hele ditt boligprosjekt. Vi har brukt lang tid på å finne frem til gode og kvalitetsbevisste samarbeidspartnere som ivaretar våre kunder slik vi ønsker. På den måten får vi et prosjekt sammen der alle involverte vil gjøre sitt ytterste for at prosjektet skal være så vellykket som mulig for alle. Dette vil også vise igjen på kvaliteten på boligen.

Dersom dere har en egen tomt, så kan vi også være behjelpelig med å finne en bolig som passer til tomten og bygge det som dere ønsker.

Vi har boliger for salg!

Ser du etter et ferdig prospekt! Se hvilke boliger vi har for salg nå.

Våre boliger er bygget av erfarne tømrere med øye for kvalitet i alle detaljer. BK bygg har lang erfaring med å gi en trygg oppfølging til deg som kunde slik at du opplever prosessen som trygg og oversiktlig.

Vi skal bo i boligen vår lenge, og den vil ikke bestandig være ny. Derfor er kvalitet viktig! Hvordan kan jeg da sikre god kvalitet? Det kan man for eksempel ved å benytte anerkjente produkter, dyktige tømrere og ved å sjekke med tidligere kunder av din boligleverandør!


Kontakt oss

Vi er her for å svare på de spørsmålene du har. Ta gjerne kontakt med oss og vi skal hjelpe deg så godt vi kan. Vi snakkes.

Takk for din forespørsel,
du hører fra oss snart!
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen.
Utvikling & design av Vecora